Kontakt esklep@ubraniadlawysokich.pl,  tel. 733 308 800 (preferujemy SMS lub kontakt w godzinach 17- 21 )

Witaj w naszym Sklepie   

Polityka prywatności / ochrona danych osobowych / cookies

Ubrania dla wysokich kobiet

 

Wszystkie dane i informacje o użytkownikach i klientach sklepu ubraniadlawysokich.pl zbierane są na wyłączny na użytek iFLA Renata Dzierżanowska będącej właścicielem sklepu internetowego ubraniadlawysokich.pl w celu prowadzenia działalności gospodarczej zgodnie z zakresem działalności firmy, dla celów reklamowych i prowadzenia akcji promocyjnych z zachowaniem wymogów zabezpieczenia danych określonych w przepisach o ochronie danych osobowych. Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych wszystkie dane użytkowników i Klientów, w tym dane osobowe, przechowywane są w bazie danych firmy iFLA Renata Dzierżanowska, z siedzibą przy ulicy Skoroszewskiej 7/89, 02-495 Warszawa, która jest administratorem danych.

 

Każdy użytkownik/klient ma prawo wglądu do swoich danych przechowywanych w bazie danych, prawo do zmiany danych, prawo do zażądania zaprzestania przetwarzania danych lub usunięcia ich z bazy danych; co należy zgłosić pocztą elektroniczną na adres sklep@ubraniadlawysokich.pl. Firma iFLA Renata Dzierżanowska nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych i danych adresowych (w tym również adresów e-mail) użytkowników swojego serwisu. Wyjątek stanowi udostępnienie danych osobowych w celu realizacji zamówienia: firmie kurierskiej UPS, która dostarcza towar do Klienta oraz instytucjom finansowym, za pośrednictwem których Klient reguluje płatność za zamówienie w sklepie internetowym ubraniadlawysokich.pl z zachowaniem wymogów zabezpieczenia danych określonych w przepisach o ochronie danych osobowych. Dane o aktywności użytkowników na stronie internetowej ubraniadlawysokich.pl są przetwarzane wyłącznie dla celów statystycznych.

Firma iFLA Renata Dzierżanowska będąca właścicielem sklepu internetowego ubraniadlawysokich.pl zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe zostały pozyskane dzięki działalności Sklepu Internetowego ubraniadlawysokich.pl tej. informacji o nowościach, promocjach, wyprzedażach dostępnych w Sklepie Internetowym ubraniadlawysokich.pl.


COOKIES – ciasteczka

  1. Sklep Ubraniadlawysokich.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Ubraniadlawysokich.pl.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

a)      dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

b)      tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

c)       utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

  1. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne”  (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  2. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

a)      „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;

b)      pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;

c)       „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;

d)      „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;

e)      „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

  1. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  2. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  3. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  4. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.


Ankieta

Która z sukienek iFLA najbardziej Ci się podoba ?

  • BESTSELLERY
  • PROMOCJE
  • NOWOŚCI
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.

Kliknij [-> TUTAJ <-] jeżeli Akceptujesz politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie. Po kliknięciu ta informacja więcej się nie pojawi.